Tweet This
Back to All Events

The 90´s Party - Støperiet


90´s Party til Tønsberg!  Endelig kommer den store festen The 90´s Party til Tønsberg.Du husker vel alle partyklassikerne fra det glade 90-tallet? Og her vil flere av de store artistene komme og opptre! Etter den enorme suksessen med We Love The 90s som har turnert arenaer i Skandinavia de siste 5 årene, legger nå klubbversjonen ’90s Party’ ut på veien.  ’90s Party’ er allerede utsolgt i flere norske byer.Det blir et forrykende show som byr på 5 av Skandinavias aller største hitmaskiner fra 90-tallet: Infinity og Reset: Fra Norge stiller de 2 mestselgende dancegruppene gjennom tidene, Infinity og Reset med et forrykende show der de for aller første gang opptrer sammen på scenen. Med monsterhits som «Blue», «Happy», «Feeling Good» og «Calling You» er dette alene verdt besøket.  Daze: Fra Danmark kommer gladgjengen i Daze med megahittene «Superhero» (ompapaeiaeia) og «Together Forvever» (Tamagotchi)» som garantert vil skape allsang i Tønsberg  denne kvelden.  Dr. Bombay og Drömhus: Fra Sverige har vi invitert 2 virkelig kanoner med Dr. Bombay i spissen. Med låter som «Calcutta», «S.O.S» og «Rice & Curry» herjet han diskotekene på 90-tallet. Og sist men ikke minst Drömhus, som med sin versjon av Styleklassikeren «Vill Ha Dig» fikk en av de største VG liste hittene gjennom hele 90-tallet.