Tweet This
Back to All Events

Beatles 1966 - Fifty years ago - Nøtterøy Kulturhus

Gaute Ormåsen, Christian Ingebrigtsen, Tor Henning Olsen og Det Betales står på scenen i denne herlige showkonserten hvor du får høre Beatles-låter fra 1966 og noen av Beatles' største slagere fra 1962-1966.

I 2013 hadde showet "Alt fra The Beatles 1963" premiere med showprodusentene Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl som ansvarlige.  

Vi har nå kommet frem til 1966 og har nå gleden av å presentere et helt nytt ensemble med Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen i spissen! 
1966: I 1966 ga The Beatles ut albumet Revolver. Musikkmagasinet Rolling Stone har flere ganger omtalt dette som tidenes beste album!

Senere samme år laget The Beatles en samleplate med alle de største slagerne fra 1962 -1966.  Dette ble en dobbeltplate med hele 26 låter, og det var bare hitlåtene. Disse blir det også et gjenhør med i denne minnerike konserten! 

På scenen:

CHRISTIAN INGEBRIGTSEN

Alle kjenner ham som en av medlemmene i A1 - det norsk/engelske boybandet som i flere år herjet hitlister over hele verden. Christian var i tre år elev ved Paul McCartney skolen i Liverpool.

GAUTE ORMÅSEN

Fikk sitt gjennombrudd da han plasserte seg som nr 2 etter Kurt Nilsen i første sesong av Idol. Etter dette har han vært blant landets ledende mannlige artister med flere platesuksesser, og en karriere på hotel Cæsar.

HÅVARD GRYTING

Den amerikanske artisten Shontelle Layne hørte Håvard synge under The Voice i 2012 og gav han navnet "The funky White boy" Håvard har i over flere tiår vært en av Norges mest etterspurte korister. Han har koret i norske MGP 9 ganger, ESC 7 ganger og sunget duett med Sissel Kyrkjebø og Bill Champlin (Chicago)! Han er også fast korist i queenshowet “The show must go on” med Åge Sten Nilsen som frontmann! Håvard takket høflig nei til en korjobb med Paul Mc Cartney i 2001, da han hadde lovet å bidra i en konsert sammen med innsatte fra Ila fengsel.

TOR HENNING OLSEN og D E T B E T A L E S

har spilt Beatles-musikk i 40 år - og på legendariske Cavern Club i Liverpool har de stått på scenen mer enn 50 ganger! Beatles manager Alan Willams har uttalt; "Det Betales is the best Beatles tribute band in the world»

Later Event: February 11
The 90´s Party - Støperiet