Tweet This
Back to All Events

The 90´s Party - Støperiet


90´s Party til Tønsberg! 
Endelig kommer den store festen 90´s Party til Tønsberg.
Du husker vel alle partyklassikerne fra det glade 90-tallet? Og her vil flere av de store artistene komme og opptre!

Etter den enorme suksessen med We Love The 90s som har turnert arenaer i Skandinavia de siste 5 årene, legger nå klubbversjonen ’90s Party’ ut på veien. Det blir et forrykende show som byr på 5 av Skandinavias aller største hitmaskiner fra 90-tallet:

’90s Party’ er allerede utsolgt de fleste steder og det forventes stor pågang på billettene. Vi slipper billettene mandag 14 november kl 12.00.

Aldersgrense: 20 år
Billettpris: 395 + avg.

Billetter er i salg fra mandag 14.november 12.00

Infinity og Reset:

Fra Norge stiller de 2 mestselgende dancegruppene gjennom tidene, Infinity og Reset med et forrykende show der de for aller første gang opptrer sammen på scenen. Med monsterhits som «Blue», «Happy», «Feeling Good» og «Calling You» er dette alene verdt besøket. 

Daze:

Fra Danmark kommer gladgjengen i Daze med megahittene «Superhero» (ompapaeiaeia) og «Together Forvever» (Tamagotchi)» som garantert vil skape allsang i Tønsberg denne kvelden. 

Dr. Bombay og La Cream:

Fra Sverige har vi invitert 2 virkelig kanoner med Dr. Bombay i spissen. Med låter som «Calcutta», «S.O.S» og «Rice & Curry» herjet han diskotekene på 90-tallet. Og sist men ikke minst La Cream, som med sine monsterhiter som "You" og "Free" herjet VG listene på 90-tallet!