Tweet This
Back to All Events

Konsert: The Sound of Music - Maria Arredondo og Bjørn Skagestad

The Sound of Music in Concert :

Musikalen The Sound of music hadde i 2008 store suksess med 120 forestillinger da den ble satt opp på Edderkoppen i Oslo. Hovedrolleinnehaverene Maria Arredondo og Bjørn Skagestad høstet den gang strålende anmeldelser for sine tolkninger.

I forbindelse med filmens 50 årsjubileum settes det nå opp en storslagen konsertversjon hvor publikum igjen kan høre de kjente klassikerene som Edelweiss, Do-re-mi og Favorite things. Her står Arredondo og Skagestad igjen sammen på scenen i samsang med tenoren Torstein Sødal, de syv Von Trapp barna, et nonnekor og et strålende band!

«Maria Arredondo vinner alle med sin smittende utstråling» – Anmeldelse fra NRK
«Magisk Maria» – Anmeldelse fra VG

Søndag 26.april 19:00
Hvor? Bølgen Storsalen


Priser fra 335.00 - 485.00 kroner, billetter kan kjøpes via Billettportalen HER.