Tweet This
Back to All Events

Opera på Bølgen kino: CAVALLERIA RUSTICANA/PAGLIAC

Opera på Bølgen Kino: Cavalleria Rusticana/Pagliac

2 enaktere som veldig ofte settes sammen til én forestilling.

Cavaleria: Før Turiddu ble soldat elsket han Lola. Da han vender hjem igjen er Lola gift med Alfio. Men den gamle lidenskapen brenner i ham enda, og i sin skuffelse flykter han i armene til bondepiken Santuzza.

Pagliacci: Gjøglerne har satt opp sin scene i en landsby. Tonio betror publikum sin livsfilosofi: Motsetningen mellom virkelighet og illusjon, liv og spill, mennesker og maske, -blir oppløst i skildringens sannhet og følelsenes udelelighet. Dramatikk oppstår….

Kjøp billett HER

Lørdag 25.april 18:30
Hvor? Bølgen Kino


 

Dirigent: Fabio Luisi

Santuzza: Eva-Maria Westbroek
Turiddu: Marcelo Álvarez
Alfio: Željko Lucic
Nedda: Patricia Rachette
Canio: Marcelo Álvarez
Tonio: George Gagnidze
Silvio: Lucas Meachem