Tweet This
Back to All Events

Inspirasjonsforedrag på Quality Hotel i Tønsberg

Velkommen til en helaften med påfyll, glede og inspirasjon! 

Mer livskraft med mental trening! 

Dato: 29 april
Tid: 17.30 - 21.00 ( Dørene åpnes 17.00)
Sted: Hotel Klubben
Pris: kr 690,-

Kjøp billett her: https://www.deltager.no/inspirasjonsforedrag_29042015

Prisen inkluderer: 
✓ foredrag
✓ goodiebags 
✓ utlodding av gaver fra kveldens sponsorer 

Kveldens foredragsholdere: 

MIA TÖRNBLOM 

✓ Hvor vanskelig kan det være? 

Et foredrag om hvordan vi når våre mål og har det godt på veien dit. 

Mia Törnblom er en av Sveriges mest populære foredragsholdere. I 2013 ble hun valgt til «Årets Talare» i Sverige. 

Siden den gang har Mia skrevet åtte bøker og holdt hundrevis av kurs og foredrag innen lederskap og personlig utvikling. Foredragene er fylt av latter og mange aha-opplevelser, med høy gjenkjennelsesfaktor. Mia ønsker å vise at forandring er mulig med hjelp av hennes metoder. Man må trene for å holde selvfølelsen god, akkurat som man må for å holde kondisjonen oppe. Personlig lederskap og mental trening er viktige punkter for Mia, og hun vektlegger ord som mot, hensyn, trygghet, motivasjon, refleksjon, tålmodighet og ansvar. 
Mia viser på en enkel måte hvordan våre tankemønstre og ubevisste reaksjoner påvirker hvordan vi har det og hva vi gjør – og hvordan vi kan forandre disse for å nå målene våre. 

************************************ 
HILDE SCHJØLBERG 

✓ ”Det finnes håp i helvete!” 

Alle har store eller mindre vendepunkt i livet. Hildes kom våren 2013 da hun befant seg oppløst i tårer hos en god venn. Hun er nyskilt, har akkurat fått diagnosen utmattingsdepresjon og firmaet hennes er i på full fart nedover en vei hvor neste stopp er konkurs. "Hva gjør jeg?" skriker hun desperat til vennen. ”Enten hopper jeg ut fra en fjellvegg og sjekker ut fra livet, eller så behøver jeg store forandringer i livet”, var hennes neste tanker. Hilde var 39 år, hadde ikke mer å gi i jobben som coach og mental trener. 
Samme uke som Hilde kapitulerer, ringer en arbeidskollega og sier ”faen Hilde, jeg er så drittlei jobben min, jeg trenger å ha det mer gøy. Skal vi melde oss på et kurs i standup?” Hilde svarer at det skal de, og kort tid etter er de påmeldt. Overskriften til første forestilling var allerede meislet ut: "Nyskilt, utbrent og konkurs - nå går det skikkelig bra"! 

Stand-up kurset blir til starten på et nytt yrke: komiker. 
På scenen tuller Hilde med relasjoner, selvutvikling, entreprenørskap og seg selv. Hun tar også det mørke og tabubelagte opp i lyset, og de fleste kjenner seg nok igjen fra den elskede (og hatede) hverdagen. Hilde kommer fra Tønsberg, men har de siste 14 årene bodd i Stockholm. Hun har også skrevet chic-lit romanen Fat Molly. 

*************************************** 
LASSE ”BRANNMANN” GUSTAVSON 

✓ Du kan! Når du vet hvorfor. 
I 1981 ble brannmannen Lasse alvorlig skadet i en gasseksplosjon. En gasssky på tjue tonn propangass antente og skapte en 1000 graders ildstorm som fortærte og vansiret hele ansiktet og mye av kroppen hans. Håret. Huden. Ørene. Fingrene. Alt brant. I to måneder var han bevisstløs, og i et år lå han på sykehuset med sitt liv og sine drømmer knust, desillusjonert av livets urettferdighet. Men det endte ikke der. 

Veien tilbake var tøff og han forsøkte finne nye krafter. Han la merke til at mange stirret på han på gatene, så han innså at han ville dele sin historie. Han kom i kontakt med mental trening og hans interesse for personlig utvikling og kommunikasjon ble vekt. 
Lasses foredrag har hjulpet tusenvis av mennesker verden over til å oppdage hvilke muligheter som bor i hver enkelt. Mer enn 20 000 nordmenn har hørt Lasse de siste årene. Hans utrolige historie, hans livslyst og hans evne til å få oss til å forstå at vi må ta kontroll over våre egne liv, har skapt tidenes foredragssuksess i Norge. Bøkene hans har også ligget på bestselgerlistene. 
Lasses sterke historie, utrolige utstråling og nærvær samt positive innstilling berører de fleste. Han ser på seg selv som et levende bevis at mental trening kan gi fantastiske resultater. 

*************************************** 
KONFERANSIER ER HENNY EKERHOVD: 

Henny bor i Bergen og er først og fremst kjent som en profesjonell og anerkjent motivasjons coach og foredragsholder for både bedrifter og privatpersoner. Hun etablerte ProCoaching i 2008 og har siden da vært travelt opptatt med mental trening, coaching, foredrag og kurs i stressmestring, selvledelse og personlig utvikling - hun har også spesialisert seg på hypnoseterapi for røykfrihet og var en av de første i Norge med Høyskoleutdanning i Mindfulness. I dag har hun kunder over hele landet, hun tilbyr foredrag, coaching og kurs hos kunden. Henny er grunnlegger av nettverket Karriere Venninner - et nettverk med avdelinger i bl.a Oslo, Vestfold, Østfold og Bergen.


Gled deg til en peppende og morsom kveld med inspirerende foredragsholdere og velfylte goodiebags!


Kveldens sponsorer er: 
Karriere Venninner
ProCoaching
Tara - Norges beste 40+ magasin
Vitalkost
Supernature
Atkins