Tweet This
Back to All Events

Prosjekt Peter Gabriel på Saxon King Lørdag 11. Februar - Saxon King


Vokal, Perkusjon og Gitar: Tom Wexahl de Lange Keyboards: Jan-Fredrik Heier Bass: Vidar Klavenes Gitar: Pål Johnsen Vokal og Perkusjon: Tom Andre` Gustavsen Trommer: Kaare Johan Holm Vokal: Malin Holt Lørdag 11. februar på Saxon King får du oppleve en kveld i Peter Gabriels ånd! Peter Gabriel startet sin karriere som vokalist i gruppa Genesis. I 1975 forlot han Genesis for å satse på egen solokarriere. Peter Gabriel henter inspirasjon fra et bredt spenn av sjangre, noe som gir musikken et særegent uttrykk. Han har føttene godt plantet i pop sjangeren, med spennende innslag av blant annet gospelharmonikk og World Music. Under Prosjekt Peter Gabriels konsert på Saxon King lørdag 11. februar, vil du få høre et utvalg av Peter Gabriels største hits. Arrangementene vi bruker er hentet fra liveopptredener i Herning, Danmark, i Athen, Hellas og på 02 Arena, London. Prosjekt Peter Gabriel består av 7 erfarne musikere samlet fra Horten, Sandefjord, Tønsberg området og Holmestrand.

Earlier Event: February 11
The 90´s Party - Støperiet