Tweet This
Back to All Events

Hvordan skape La DOLCE VITA på arbeidsplassen din? - Hjertnes kulturhus

Styret i avdeling Grenland inviterer medlemmer med på et spennende foredrag med en av Landets fremste foredragsholdere på motivasjon og kommunikasjon. I forbindelse med avdeling Vestfold sitt 100-årsjubileum arrangerer de en medlemskveld med Pellegrino Riccardi.
Pellegrino Riccardi, tverrkulturell ekspert, motivator, foredragsholder, lærer, kommunikasjonsrådgiver og til og med verdensturnerende rockemusiker, har brukt de siste 30 årene på å reise kloden rundt for å møte mennesker og lære ulike kulturer å kjenne. 
Den røde tråden i alt hans virke er å nå inn til sitt publikums hjerter og intellekt, og å hjelpe mennesker til å samhandle bedre. Dette utgjør essensen i hans mange, internasjonale foredrag. 
Med humor beskriver Pellegrino Riccardi den norske væremåten i arbeidslivet, og bidrar med treffende innsikt i hvordan den typiske nordmann kommuniserer. Le og lær av "De seks grunnleggende menneskelige behov", og hvorfor disse er helt nødvendige å implementere på arbeidsplassen for å få fornøyde og produktive kolleger.
Pellegrinos motto er han ønsker ikke bare at publikum skal forstå hans budskap, han vil at de skal føle det også.
Dette skjer på Hertnes kino i Sandefjord, Onsdag 25. oktober kl. 18 og vi i avdeling Grenland ønsker å sette opp busser til dere som har lyst til å bli med å høre. 

Avdelingen dekker transport, inngang samt enkel mat og drikke på bussen. Vi håper du vil være med? Vi har en binnende påmelding i vår Facebook gruppe https://www.facebook.com/groups/lederne.avd.28.Grenland/ 

Les mer om Pellegrion her: http://www.pellegrino-riccardi.com/om-pellegrino-riccardi/