Tweet This
Back to All Events

Guds Farshjerteweekend med Ian Ross fra Canada - Livskraft Norge (wom.no)Ian Ross fra Canada kommer igjen til oss! Vi har hatt besøk av han mange ganger, og er blitt svært glad i han. Han forkynner om Guds Farshjerte på en levende og salvet måte. Mange mennesker har fått oppleve Guds kjærlighet på dypet i sine liv, mange har blitt forvandlet gjennom forkynnelsen og erfaringen av Guds kjærlighet, og mange har fått legedom og gjenopprettelse. Vi har store forventninger til Gud denne helgen. Kom og ta imot Guds kjærlighet og legedom! Program: Torsdag 26. jan. kl 18 Fredag 27. jan. kl 10, kl 13 og kl 18 Lørdag 28. jan. som fredag Søndag 29. jan. kl 11 og kl 17 Påmelding og pris: Frem til 22. jan er prisen kr 800. Fra 23. jan er prisen kr 1000. Påmelding til wompost@gmail.com Søndag kl 17 er et åpent møte Velkommen!