Tweet This
Back to All Events

Foredrag av Karianne Kalseth. "Gi litt mer f..." - Stokke bibliotek

Tønsberg-forfatterne Geir Wigtil og Karianne Kalseth har skrevet en bok om hvordan man kan, i en hverdag fylt med stress, gi litt
mer faen. Istedenfor å skrive nok en bok om hvordan man kan bli en ny og bedre person ved å følge en fire-trinns prosess, har de brukt kunnskaper fra sin profesjonelle hverdag innen psykiatri og arbeidspsykologi, til å forme en guide på hvordan man kan slappe av med tankene sine. Bokbloggeren Artemisias Verden, som også har bakgrunn innen psykologisk teori og terapi, forklarer at boken er lettlest, enkel å forstå, og gir et interessant perspektiv på hvordan man kan håndtere tanker. Hun skriver videre:

«Boka gir en innføring på en lettfattelig måte hvordan hjernen er skrudd sammen, hvordan noen sliter seg ut ved å bedrive overtenkning, overdreven bekymring, grubling, hvordan vi forer tankemotoren med «bensin», hvorfor hjernen repeterer det vi lærer den til, og sist men ikke minst hvordan vi kan håndtere dette på en alternativ måte. For det er fullt mulig.»

Boka er rett og slett laget for å gi deg litt mer frihet i hverdagen. Forfatterne fra Tønsberg har skrevet boka med helt vanlige folk i tankene – den tar for seg avanserte teorier, men beskriver disse på en måte som gjør det mulig for både deg og meg å forstå.