Tweet This
Back to All Events

CREEDENCE NIGHT - Nøtterøy Kulturhus / Nøtterøy

A Tribute to John Fogerty

  Velkommen til en kjempekonsert med det beste fra øverste hylle av John Fogertys produksjoner! – Bandet Clearwaters vet å sjarmere sitt publikum. Her får du servert musikk fra John Fogertys tid både i Creedence Clearwater Revival og som solo-artist frem til nå.   Med snart 18 år på kryss og tvers i Norge og deler av Sverige, er dette showet stadig like populært! På Nøtterøy Kulturhus var de sist i 2011.   Vi husker alle den fenomenale musikken til Creedence Clearwater Revival på hitlistene på syttitallet og frontfigur John Fogerty holder fortsatt koken.  

Clearwaters ble startet i Trondheim i 1998. Da som et sideprosjekt til Gluntan. Fredagene spilte bandet ”Born on the bayou”, lørdagene ble bl.a. ”La oss leve for hverandre” spilt.   I 2011 ble Gluntan solgt til Bache Gabrielsen Band. Fra da av har det bare vært rock!   Bandet har nå vært på veien i 18 år.    I bandet: Dagfinn Ellefsen, bass - Gil Edwards, sang – Svein Grostad, gitarer -  Tor Gunnar Stokke, trommer.