Tweet This
Back to All Events

Operacafe - Nøtterøy Kulturhus

Velkommen til en stemningsfull operacafé med Marius Roth Christensen.  

Tradisjonen tro har han med seg Gudmund Nese på flygel og på grunn av stor pågang holder vi konserten i amfiet. Vi selger fortsatt deilig kake og kaffe til den som vil ha litt ekstra godt til operaen.

Litt om Marius Roth Christensen:

At Marius har en allsidig karriere er det ingen tvil om. Etter tiden som gitarist og vokalist i rockebandet Seigmen, tok han utdannelsen ved bl.a. Statens Operaskole.

I 2006 debuterte han ved Den Norske Opera i rollen som Tamino i Tryllefløyten. Fra 2013 har han vært fast medlem av solistensemblet, og sunget roller som Beppe i Pagliacci, Alfredo i La Traviata og White Minister i Le grand macabre. Seigmen har også hatt gjenforening etter og i 2015 ga de ut sitt første album på 18 år. På operascener, kirker og kulturhus rundt om i Norge har han sunget, og lørdag  10. september er han igjen klar for Nøtterøy Kulturhus. 

 
Later Event: September 10
Lørdagsjazz - Draaben Bar