Tweet This
Back to All Events

Thriatlon - Karljohansvern, Horten

Lørdag 6. juni kl. 8-18:00

Triathlon Karljohansvern

Info fra arrangør: 

Påmelding for enkeltperson er 550 kroner.    

Totalt 300 plasser.

Påmelding etter 1. mai, 650 kroner.

Lag 750 kroner. (alle må ha individuell forsikring)     

Totalt 30 plasser

Påmelding etter 1. mai, 850 kroner

(Alle må ha lisens, enten helårslisens eller engangslisens. Engangslisens kan kjøpes via påmelding)

Horten Bytri er et Triatlon hvor de fleste med litt trening kan være med.

6. Juni 2015 kan du som har litt treningsgrunnlag stille til start på Roklubben. Svømmeetappen er på 500 meter. Etter svømmingen går du inn i skiftesonen, får av våtdrakten, eller badebuksa, og kommer deg på sykkelen. I oppmerkede runder på 4 x 4,7 km gjennom Hortenskogen og rundt Karljohansvern. Syklingen foregår på asfalt, grus, sand og brostein. Her burde man få følingen av Paris Roubaix.  Etter de fire rundene legger du fra deg sykkelen og forsetter de fem siste kilometerne i joggesko. Du bør ikke være bekymret for oppoverbakker. Løpedelen er en del av den kjente Kanaljoggen-løypa, i alt 2 x 2,4 km.

For å unngå kaos i vannet vil starten gå i puljer på 30 personer av gangen, med 5 minutters mellomrom mellom puljene. Utstyret du trenger er en terrengsykkel, et par joggesko og en badebukse eller badedrakt. Vi tar sikkerheten på alvor. I vannet under svømmingen vil det til en hver tid være følgebåter.

Under sykling og løping vil løypevakter vise vei og stoppe trafikk. Det vil bli tider på hver gren og hvor lang tid man bruker i T1 og T2, samt rundetider på sykkel.

2014 var starten på Horten Bytri med 160 startende deltagere og 159 fullførende. I 2015 håper vi på full påmelding og masse publikum som møter opp for en folkefest i Horten.

http://hortenbytri.no/