Tweet This
Back to All Events

Påskevandring - Hof kirke

Info fra arrangør:
Vi i kirken i Hof har i de siste årene invitert de som går i 2.-klasse til påskevandring i Hof kirke. En påskevandring er en enkel og visuell samling der vi dramatiserer påskefortellingen med barna som både hovedpersoner og statister.

Den kirkelige staben inviterer barna til kirken i SFO-tiden mandag den 23. mars kl. 13:00.

Dersom du som foresatt har lyst til å være med er du hjertelig velkommen. Vi har også alliert oss med en voksen som barna kjenner og kommer til å gå samlet til kirken fra skolens inngangsparti klokken 12:50. De barna som trenger det vil også bli fulgt tilbake til skolen. De vil være der ca kl. 14:00.

Dersom barnet ditt skal på SFO, husk å melde fra at han/hun blir borte en stund. Husk også å si fra til kirkekontoret via mail/telefon/sms.

 

Earlier Event: March 22
LET`S GO FOR IT! HALSEN UNGDOMSKORPS
Later Event: March 25
Danselyst - Bølgen Kulturhus