Tweet This
Back to All Events

LET`S GO FOR IT! HALSEN UNGDOMSKORPS

En forestilling med Halsen Ungdomskorps og gjester. Halsen Ungdomskorps er et svært allsidig korps som spiller alt fra kirkemusikk til jazz. I en rekke år har korpset gjennomført svært mange konserter og show.

Denne gang vil Halsen Ungdomskorps nok en gang presentere musikk som står korpset nær: - underholdningsmusikken. Som alltid med gjester hvis vokalprestasjoner står i en særlig klasse, denne gang ved Maria Merete Trøen, Camilla Trøen Skeie og Anders Gjønnes. Alle tre er godt etablerte nasjonale arister, men også kjent gjennom sine opptrender og konserter i Larvikdistriktet. Sammen gis en konsertforestilling med musikk fra musikaler, crooners og storbandjazz, men også med innslag fra rock og pop. Med andre ord: en underholdende aften!

Arrangør: Halsen Ungdomskorps og Bølgen kulturhus

Søndag 22.mars 19:00

Hvor? Bølgen Storsalen
Pris: 100.00 - 200.00 NOK 

Billetter kan kjøpes via Billettportalen HER.