Tweet This

Barnas Festival - Stokke Bygdetun

10. juni klokken 13:00 til 17:00

Tunet er fylt med leker og aktiviteter for de små, og litt større. Nytt i år er at vi samarbeider med kulturskolens teatergrupper i Sandefjord om festivalen for å et større og mer spennende arrangement for barn og unge.

 

Vi setter opp sirkustelt og det blir mange ulike forestillinger med barneteater. Barna kan utforske museet med vår nye museumsquiz, og det blir premier.. Her kan små og store låne stylter, ringspill, rokkering , hoppestrikk og leketraktor.


Vi har åpent museum med salg av varme vafler, rømmegrøt, kaffe, is og brus. Smia, hoppetauet og ansiktsmalingen koster litt, ellers er det meste av aktivitetene helt gratis og det er gratis inngang og parkering til museet.

 

Stokke Bygdetun
Moaveien 19, 3160 Stokke