Tweet This
Back to All Events

MIDTÅSEN BARNEFESTIVAL


  • Midtåsen Sandefjord Norway (map)

Alf Prøysen er en av våre store klassiske forfattere og sangskapere. Vi som var så heldige å vokse opp med ham på barnetimen og barne-tv, ser at det er viktig at vi ivaretar hans unike skatt ved å presentere tekstene og sangene for dagens unge publikum – de må ikke bli glemt. Prøysen på Midtåsen spilles ved Steinrøysa neri bakken. Naturen i parken inviterer også til Blåbærtur, fokus på blomster og dyr, fugler og insekter, og starter i Bakvendtland. Blir det deilig sønnavind så tar vi en vals, og med en positiv glød slutter det hele med håpet om at Du skal få en dag i mårå. Sangerne Beate Mordal, Ingvild G. Loen, Håvard Stensvold og pianisten Anders B. Gleditsch leder forestillingen sammen med alle de unge utøverne – dansere og sangere.

2165250032.jpg


Midtåsens praktfulle natur har gitt oss uendelig mye inspirasjon til å lage forestillinger for barn, unge og familier. Alt ligger der egentlig – det er bare å hente det ut gjennom den klassiske musikken og de klassiske temaene, og sette det sammen til mest mulig engasjerende forestillinger. De siste årene har vi blitt mer og mer klar over hvor uendelig mye Prøysen det befinner seg på området. Derfor lagde vi endelig en Prøysen på Midtåsen til fjorårets festival.

Billetter á kr 150,- fås kjøpt på Norli bokhandel, Storgate 9, Sandefjord - Hjertnes kulturhus, tlf. 33416760 - på hjertnes.no samt ved inngangen.

Prøysen på Midtåsen spilles: 9. – 11. – 13. – 16. – 18. – 20. juli kl 17.00

Earlier Event: July 7
GAMLE ORMELET - PROGRAM SOMMER 2019
Later Event: July 9
Tropical Tuesday 2019