Tweet This
Back to All Events

Program for 17. mai i Horten

17 mai i horten download (1).jpeg

GRANLY Kl.08.00 – 09.00 Korpset går vekkerunde. Kl.08.30 Kransnedleggelse ved minnebautaen på Kirkebakken, tale ved Audun Bårdseth. Kl.10.00 Oppmøte på Borre idrettspark, underholdning ved elevene og Granly skolekorps. Kl.10.45 Avgang fra Borre idrettspark mot Horten etter følgende rute: Trimveien, Borreveien, Storgata, Grønligata og Sentroveien. Kl.11.30 Avgang for barnetoget i Horten sentrum. Kl.12.30 Arrangement i Nasjonalparken starter. Salg av kaffe, kaker, pølser,is, brus og lekelapper. Ta med egen stol og kontanter (gjerne mynt). Kl.13.00 Lekene for barna starter. Kl.13.20 Innmarsj Granly skolekorps. Kl.13.30 Tale for dagen ved Granly skoles elevrådsrepresentanter. Tre vers av ”Ja, vi elsker dette landet” ved Granly skolekorps. Forsanger er Jarle Backer Henriksen. Kl.15.00 Arrangementet i Nasjonalparken avsluttes. ÅSGÅRDSTRAND Kl.07.30 Revelje ved Åsgården skolekorps. Kl. 08.00 Flaggheising på Thaulows plass. Åsgården skolekorps spiller og Ra sanglag synger. Kl. 08.15 Bekransning av minnesmerket over falne under 2. verdenskrig ved Åsgårdstrans sjømannsforening. Tale ved Stein Goffeng-Nilsen. Åsgården skolekorps spiller og Ra sanglag synger. Kl.10.30 Familiegudstjeneste i Åsgårdstrand kirke. Kl. 11.00 Oppstilling av barnetoget utenfor kirken. Kl. 11.15 Toget går fra kirken til Åsgården skole med Åsgården skolekorps og Det frivillige Byorkester langs følgende rute: Riddervoldsveien – Flarenveien – Stangs gate – Bakkegata til Torget – Grev Wedels gate med stopp ved Åsgårdstrand eldresenter – Spettåsveien med stopp i kryss mot Thor O Hannevigs vei ved Åsgårdstrand syke hjem – Lønneveien forbi barnehagen – Åsgården skole. Kl. 12.00 Innmarsj foran skolen hvor toget blir stående til etter hilsen og nasjonalsangen. Tale for dagen av Maria-Karine Aasen-Svensrud og en avgangselev fra Åsgården skole. Kunngjøring av vinnerne av årets tegnekonkurranse og premieutdeling. Leker og aktiviteter for barna med utdeling av premier. Loddsalg og trekning av gevinster. Salg av is, brus, kaffe og kaker. Parkering ved Paletten kjøpesenter og parkering for funksjonshemmede ved Åsgården skole. Ta gjerne med campingstol/bord og kontanter til cafeen. SKOPPUM - LYSHEIM SKOLE Kl. 8.00 Flaggheising på Lysheim skole ved Lysheim skolekorps Kl. 9.55 Korpset spiller en marsj Kl. 10.00 Samling foran scenen • Velkommen v / FAU • ”Gud signe vårt dyre fedreland” forsangere elever • Tale for dagen v / elever fra 7.kl. • Allsang – 1. vers av ” Norge i Rødt, Hvitt og Blått” • Medaljeoverrekkelse og blomsteroverrekkelse fra Lysheim skolekorps. • Blomsteroverrekkelse fra FAU • Allsang – Lysheim skolekorps spiller tre vers av ” Ja, vi elsker” Kl. 10.30 17.Mai tog • Oppstilling for 17. mai tog • Ruten følger: Skolen-Adalsveien-Tokerødveien-Pauliveien-Markveien-Stopper ved eldreboligene-Barnehagen-Tunet-Reirveien-Pauliveien-Adalsveien-Skolen. Kl. 11.30 Underholdning • Sidesporet Blæse-ensemble • Lynlotteri • Kafeteria • Leker for barna Kl. 13.00 Offisielt program slutt NB! TA MED STOLER OG BORD. HUSK SMÅPENGER! KARLJOHANSVERN Kl. 08.00 Flaggheis ved Sjømilitære Samfund. Bekransning av minnebauta over falne sjøoffiserer v/Kapteinløytnant Jens Chr. Mikkelsen. Kongelige Norske Marines musikkorps spiller. Æresgarde.

Earlier Event: May 17
17. mai program 2019 for Sande