Tweet This
Back to All Events

17. mai i Stavern - Program 2019

stavern download (1).jpeg

17. mai “Corntin, Blokkhus, Minnehall, hver en nordmann vite skal her er sted med sjarm og ry”, skrev Håkon Raugland og hvor er det vel bedre og feire Norges nasjonaldag enn i den fine lille byen vår? 17. mai er en dag for fest og glede. En dag med is, brus, latter og lek. En dag vi skal være stolte av. La oss være rause med smil og klemmer denne dagen. Med dette som utgangspunkt ønsker vi i 17. mai-komiteen alle Staverns borgere og tilreisende en god 17. mai feiring. Gratulerer med dagen! Tradisjonen tro blir det minnemarkeringer, korpsmusikk og sang fra tidlig morgen. Barnehagebarna ser toget og går inn fra Kronprinstomta. Barnetoget ender som vanlig opp i naturskjønne omgivelser på Fredriksvern verft og som i fjor går vi over brua og ender ved kadettbrakka. Her underholder musikkorpset og barn fra Stavern skole med sang og taler. FAU ved Stavern skole holder kiosk og dekker opp med stoler og bord, det blir også leker for barna.

Vi ønsker velkommen til 17. mai-fest for alle. Vi håper mange av Staverns borgere slutter opp om borgertoget kl. 16.00 på ettermiddagen. Oppmøte ved den gamle gymsalen kl. 15.45. Premie tilfaller det morsomste påfunnet. I pumpeparken blir det tale for dagen av Kristin Anvik, samt sang av Maria Merete Trøen, som også er konferansier.