Tweet This
Back to All Events

Barnas Vestfold


Barnas-Vestfold-6-(1)---Copy.jpg

SOMMER 2019

Info kommer

Denne side er under utvikling

10 AKTIVITETER FOR BARNA I SOMMER

Noen ganger kan det være godt å oppleve noe helt nytt i ferien. Og du behøver ikke reise langt for å finne morsomme aktiviteter for barna! Her er noen små reisetips for barnefamilier som vil oppleve noe nytt i Vestfold i sommer.

1. Midgard Historisk senter. Flotte leker for barn, her kan man øve med pil og bue, øksekasting, og mye annet. Midgard historiske senter har som formål å skape og formidle kunnskap om vikingtiden. Her vil du oppleve en blanding av god kunnskap basert på forskning, blandet med opplevelser. Her kan man føle at man går tilbake i tid, ikke bare lese teori om vikingene. Her får man se og oppleve litt av tiden vikingene levde i, hvordan sverdene så ut, hvilke mat de spiste og hva de hadde på seg.

2. Stall Verdens Ende på Tjøme: Ri i flotte omgivelser eller få undervisning på bane med hester og ponnier som kan passe alle, uansett alder og nivå. www.stallverdensende.no

3. Active Family i Tønsberg: Badelandet har vannsklie, boblebad, vanlig basseng og barnebasseng. Det er også mulighet for ulike velværetilbud som spa og tyrkisk badstu. Lekeland består av et fireetasjers stort lekestativ. www.activefamily.no

4. Kilden Bowling i Tønsberg: Pizzabowling passer ypperlig for hele familien og venner. Her kan hele familien ha det gøy sammen – barn, foreldre og besteforeldre. (Med automatiske ”bumpere” på alle banene når barna spiller, som hindrer kula å havne i renna – og barna får poeng hver gang de kaster). www.kildenbowling.no

5. Fjærholmen Friområde på Nøtterøy: Flott naturområde med badestrand, svaberg, volleyballbane, en liten kiosk som er åpen i sommersesongen, campingplass og seilbrygger, samt seilklubb og marina. Turstier i flotte omgivelser.

6. Holt Gård i Undrumsdal: Åpen gård hver søndag kl 13-16! I kaféen serveres det vafler, kaffe, te og suppe. Hils på dyrene og bli med på tur med hesten. www.holtgård.no

7. Horten Aktivitetssenter i Horten: Bowlinghall med 12 baner og nyåpnet Lazer World! www.vestfoldbowling.no

8. Sandefjord svømmehall i Sandefjordsveien 3: Vestfolds lengste sklie uten skjøter, med et fall på 5,80 meter og en lengde på 55 meter! Klatrevegg og egen stupeavdeling for de tøffeste i familien!

9. Nordgardsetra 4H-seter i Lardal: Flott utflutksmål for barnefamilier. Her kan barna besøke mange forskjellige dyr og oppleve god gammeldags gårdsdrift. Ta en tur på koselig natursti. I kafeen kan du kjøpe rømmegrøt og vafler. NB: Husk kr. 20,- i mynt til bom, eller sko til å gå de to siste kilometrene! www.nordgardsetra.no

10. Buggegården. På Buggegården får barn og voksne komme tett på dyrene. Dyrene er glad i kos.Her kan du kose med dyrene, hoppe i høyet og kjøre traktortur med Gråtass. Bonden og Rottenikken spiller teater med nye og morsomme ablegøyer hver dag gjennom hele sesongen. onden og Rottenikken bor på Buggegården. Det går ikke en dag uten at de to finner på noe ablegøyer, sang og tøys.

Hvert år har de ny forestilling. Teateret starter kl 14.00 og varer ca. 40 minutter. Ta gjerne med medbragt mat. Du finner benker og krakker over hele området. Vi har også griller til fri benyttelse.