Tilbake til alle arrangementer

Gågge-kurs -for helt nybegynnere (FULLBOOKET)


  • Sande Naprapatklinikk Revåveien 18, 3070 Sande I Vestfold, Vestfold, Norway Sande (kart)

Bli med på Gågge-kurs for helt nybegynnere.
Dette er for deg som syns du selv løper skikkelig sakte, skilpadde tempo - og synes du selv er i skikkelig dårlig form. Du har enten ikke løpt før eller det er leeeeenge siden og kanskje også flere kilo siden. Kanskje du egentlig ikke liker å løpe heller MEN du har lyst til å lære å like å løpe og bli glad i å løpe.

De fleste som prøver å komme i gang med løping begynner i helt feil ende og da blir det hat å løpe og en forferdelig opplevelse og du konkluderer med at du ikke kan løpe. MEN det kan du og det er gågge-kurset et levende eksempel på. Her får du hjelp til å komme i gang på riktig måte og i riktig ende. Det er da magien skjer og du får opplevelsen av at du KAN du løpe, at du mestrer det, nettopp fordi du får en riktig start og riktig hjelp.


Det er helt greit å melde seg på gågge-kurset og ikke like å løpe og kanskje ikke ha lyst, men innerst inne har du lyst men du tror ikke at du kan. Med Løpegruppa sin kompetanse og kunnskap kan du! Gi det en sjanse og start 2019 med ett brak og bli med på Gågge-kurset. Det eneste du må er å komme på treningene på søndagene, resten fikser jeg og den fine gjengen du starter opp med. Og alle dere er i samme båt, så du behøver ikke tenke at du kommer til å sinke, være for dårlig, at du er for tung eller løper for sakte.

Vi starter med å jogge kjempe sakte en lyktestolpe, her er det om å jogge saktest mulig, også går vi en lyktestolpe. Det er ingen som ikke har klart dette så jeg lover at du også klarer det. Jeg hjelper deg i gang på den snilleste måten som finnes, slik at du opplever mestring og gradvis kommer løpegleden da.
Det er begrenset antal plasser så meld deg på nå og sikre deg din plass på gågge-kurset.

Har du spørsmål? Ring eller send sms til 41320050.

Påmelding sendes på sms til 41320050
8 ukers løpekurs
Pris: 990,-
Søndager klokka 18.00
Oppstart søndag 13.1
Klær: joggesko, superundertøy/ullundertøy, treningsbukse eller tights, treningsjakke. Har du skibukse skijakke er det supert å løpe i. Ta det du finner, du behøver IKKE kjøpe nytt tøy for å være med på gågge-kurs. Skal du kjøpe noe nytt invester i gode løpesko så du inngår å bli skada, Løpelabbet får du 15% når du er med i løpegruppa.

Slutt og usett og fin unnskyldninger og bare gjør det. Alle gruer seg like mye til første trening og det går så bra hver gang. Alle melder seg på med skrekk blanda fryd og det går så bra hver gang.

VELKOMMEN til gågge-kurset - du vil ikke angre!
Oppmøte utenfor Sande Naprapatklinikk.