Tweet This
Back to All Events

Orango / Gamle Total Scene & Bar / Support: Mother Trudy


  • Gamle Total Scene & Bar Stoltenbergsgate 46, 3110 Tønsberg, Norway Tønsberg (map)


Orango slipper nytt album i høst, og i januar legger trioen ut på veien igjen. I januar kommer bandet endelig tilbake til Total, bandets andre hjemmebane.

Trioen har finpusset og perfeksjonert sitt særegne rockebrygg for hvert eneste album, og live skuffer bandet aldri. De siste årene har Orango turnert mye utenlands, og har høstet lovord for sine konserter på Rockpalast, Freak Valley og Burg Herzberg, for å nevne noe. Men det er på de tette og svette rockeklubbene bandet trives aller best, og trioen gleder seg stort til å ta med det nye albumet ut på veien.

44422397_1974561252611077_4987156822562439168_n.jpg


Orango:
Hallvard Gaardløs: vokal og bass
Trond Slåke: vokal og trommer
Helge Bredeli Kanck: vokal og gitar

Mother Trudy:
Med selvsikre og tunge gitar-riff, fengende refrenger, og svimlende gitarsoloer seiler Mother Trudy inn som et nytt og spennende rockeband fra Oslo. Kvartetten som er jevnt fordelt på svensker og nordmenn plukker fra øverste hylle i rockehistorien, men ender ikke opp med å låte for retro. Det er rock som vedkjenner fortiden, men samtidig ønsker å føre den videre. Sjekk ut bandet selvtitulerte debutalbum overalt der du finner god musikk.

Billett: kr. 250,-
https://tikkio.com/tickets/7152-orango-gamle-total-scene-tonsberg