Tilbake til alle arrangementer

Sommerutstilling med Mikael og Ari

Det er med stor glede å få kunne presentere Ari Behn og Mikael Persbrandt som hovedutstillere ved Kilen Galleri til sommeren!

Ari Behn er en norsk forfatter. Han ble kjent for sin debutbok
"Trist som faen". Fortellinger(1999). Behn vant prisen for beste underholdningsserie under Gullruten i 2011 for serien "Ari og Per". Behn har jobbet med visuell kunst i over lengre tid og beveger seg mellom det figurative og nonfigurative.

Mikael Åke Persbrandt er en svensk skuespiller kjent fra film, teater og TV. Han har en lang merittliste og er i dag en av de mest anerkjente skuespillerne i Sverige. Kanskje mest kjent for rollen som den litt utradisjonelle politimannen Gunvald Larsson i krimserien Beck. Persbrandt startet sin utdannelse ved "Grundskolan för konstnärlig utbildning" i Stockholm. Han ønsket å bli maler og som 19 åring hadde han en utstilling i Gamla stan. Men det er først nå i nyere tid at Persbrandts malerier og arbeider stilles ut for et større publikum. Blant annet har han vært gjesteutstiller hos Lars Lerin's permanente kunsthall Sandgrund i Karlstad, der det ble reigistrert 80 000 besøkende.

Kilsveien 14, Tjøme.

Tidligere arrangement: 26. juni
Flint Telenor Xtra - tirsdag