Tilbake til alle arrangementer

Mindful Yoga Flow med Maria. 8 ukers kurs med oppstart i uke 4. - Gaia Yoga Tønsberg

Mindful Yoga Flow med Maria Berg-Øvsthun.
Yoga er en praksis som forener kroppen, tankene og pusten.
Å praktisere yoga handler ikke kun om økt fleksibilitet og styrket kjernemusklatur, men også om indre ro og frihet. Det handler om å gi seg selv tid til å være tilstede i øyeblikket, med både pusten, sansene og kroppen. Det er en investering i deg selv.

I yogatimene skaper Maria en lun atmosfære, et rom hvor du kan være nysgjerrig på deg selv, og oppdage hva du kan få til! Hver enkelt vil finne fremgang i sitt eget tempo, og Maria gir personlig veiledning underveis.

Gjennom 90 minutter med Mindful Yoga Flow vil du først få utfordret både kropp og balanse i vekslende grad av intensitet, mens vi mot slutten av tiden fokuserer på ro og avspenning. Vi kombinerer tradisjonelle yogastillinger, samt serier av flytende bevegelser, også kalt Vinyasa Flow. Du vil også lære grunnleggende yogasekvenser som gir inspirasjon for å skape din egen yogapraksis, og få med deg innsikt i yogaens filosofi underveis.

Du er velkommen enten du er nybegynner eller har praktisert yoga før. Du vil ha uansett ha utbytte av Mindful Yoga Flow.

Yoga er en fantastisk gave du kan gi deg selv, både på og utenfor yogamatten.

Sikre deg din plass via kontaktskjema på hjemmesiden.

Tidligere arrangement: 22. januar
Fotokurs Grunnleggende - Bjellandveien
Senere arrangement: 23. januar
Januar = Gratis prøvetimer - Ole A. Myrvang