Tilbake til alle arrangementer

Mathisen Bros + next gen - Galeiscenen

Brødrene Hans, Per og Nils Mathisen med sine flotte musikerbarn velger i år å bruke to dager (22. og 24. juli) i våre vakre sommerlige lokaler – slik at enda flere kan rekke å høre instrumental håndtering i toppklasse med noen av de beste og mest anerkjente musikerne i Norge.

Bandet er brødrene Hans, Per og Nils Mathisen og deres yngre utgaver – Jørgen Krøger Mathisen, Mathias Stubø, August Stubø og Signe Stubø Mathisen.

Ikke hørt dem før? Bli overrasket over hvor underholdende det er å høre musikk spilt av profesjonelle heltidsmusikere. I en tid der det kan virke som om dataprogrammer lager det meste av det du hører på radio er det rett og slett befriende! Musikkgenren spenner vidt – du får høre Spellemannsvinneren Hans Mathisens episke gitar, funky grooves og følsom fretless bass med globetrotter Per Mathisen. Den elektrifiserte fiolinen til Nils lirer gjerne av seg en folketone eller noe popcoast. Og de yngres egne verk spenner like vidt. Det er bare å glede seg til en magisk musikalsk aften! Velkommen!

Bill. Kr. 300 + avg. kjøper du på Ticketmaster.no eller tlf. 81533133

Tidligere arrangement: 24. juli
Sommerkonserten på Stauper 2018!!