Tweet This
Back to All Events

Yoga - Vinyasa Flow - 12 ukers kurs - MYNTE Yoga & Ernæring

Yoga - Vinyasa Flow:
Nivå: 1-2
Start uken med en herlig time som vekker kropp og sinn! 
En moderat til fysisk krevende time, med dynamiske bevegelser og øvelser som øker blodsirkulasjon,styrker og tøyer rygg, kjernen, ben og armer. Time avsluttes med en deilig avspenning for ro og hvile. 

INSTRUKTØR: Elisabeth Sørum
STED: Yoga4You- Østerøyveien 31, Sandefjord
PÅMELDING: Send email til mynteye@gmail.com
Spørsmål: Ring Elisabeth Sørum på 45814280 eller send email

Velkommen :)

Om vinyasa yoga
Vinysa yoga er en treningsform som er perfekt som egen trening eller et tilskudd til annen idrett. Vinyasa yoga har fokus på pust, balanse, fleksibilitet og styrker muskulaturen. Ordet vinyasa betyr; pust i bevegelse, som betyr at hver bevegelse gjøres i takt til din pust. Inpusten forbereder for neste øvelse, og utpust tar deg inn i øvelsen. Jeg vektlegger rett teknikk med flyt (vinyasa) i overgangene og timen inspireres av Ashtanga yoga, yang yoga, vinyasa yoga og yin yoga.