Tweet This
Back to All Events

Skaperverkets kulturkafé: Cinque Cullar - Frelsesarmeen i Tønsberg

26168181_2050653691837055_9215368847580827071_n.jpg

Skaperverkets kulturkafé presenterer: Cinque Cullar

Åpen kafé fra kl 19.00
Konsertstart kl 20.00
Gratis inngang

Direkte fra Chicago får vi besøk av Cinque Cullar, en internasjonal gospelartist, låtskriver, lovsangsleder og produsent. Denne uka er han i Sverige for å holde workshops og konserter, og samtidig tar han turen innom oss for å gi deg en helt spesiell opplevelse. Når får du den muligheten igjen?

Cinque fant tidlig ut at han hadde en spesiell evne til å kommunisere med folk fra ulike bakgrunner, og gjennom musikken ønsker han å formidle sin tro. Etter flere år i Chicagos kjente "Soul Children" ble dørene åpnet for ham, og han var blant annet på turnéer rundt i Europa sammen med gospel-legenden Jessy Dixon. 

Hans debutalbum som soloartist, "Letter to God", ble svært godt mottatt, og har blitt omtalt som refleksjoner fra hjertet. Cinque har etter hvert reist rundt i hele USA og andre deler av verden for å dele sine tanker og vitnesbyrd sammen med andre artister som bl.a. Jonathan Nelson, Tye Tribbett, JJ Hairston, Judith McAllister, Kim Burrell og Dorinda Clark Cole. Videre har han kommet med sit andre album, "Life and Worship: Live in Sweden". 

Og i kveld er han hos oss.
I Tønsberg. 
På Skaperverket. 

Det bør du også være!