Tweet This
Back to All Events

MAKEit: Rollespillkurs - Sterke scenarier - Tønsberg og Færder bibliotek

24232797_10159674815900055_5215168207684107403_n.jpg

Er du nysgjerrig på rollespill som Fabula eller Dungeons & Dragons? Denne kvelden fokuserer vi på fortellerteknikk, å sette, mate og kutte scener, og dramatisk oppbygning. Kurset blir holdt av den profesjonelle spillederen Tomas HV Mørkrid, forfatteren av rollespillet Fabula.

Vi fortsetter også med rollespillkvelder utover halvåret. Velkommen til en spennende ettermiddag i Kreatoriet!

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplay workshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!