Tweet This
Back to All Events

Jazzkafè med Carl Petter Opsahl Quartet - Tønsberg Jazzklubb

26055604_1764282173867502_4695195898096163891_n.jpg

Carl Petter Opsahl Quartet spiller varmende, elegant jazz med røtter i New Orleans og swing. Gjennom et langt liv har Carl Petter Opsahl fordypet seg i den kreolske klarinettradisjonen med utøvere som Edmond Hall, Barney Bigard, Omer Simeon, Willie Humphrey og Albert Nicholas. 
Denne gangen har kvartetten med seg vokalisten Birgitte Soojin. Hun er oppvokst på Nøtterøy og bosatt i København. Hun er en av Danmarks fremste jazzvokalister og medvirker på en rekke plater. Flere av hennes utgivelser har vært nominert til den danske Grammy-prisen, og i fjor jul var hun solist med det danske radiostorbandet på deres juleturné. Birgitte og Carl Petter har musisert sammen gjennom mange år og gjort flere innspillinger sammen.

Besetning:
Carl Petter Opsahl, klarinett og bassklarinett
Bjørn Olufsen, trommer,
Anders Aarum, piano
Ellen Brekken, bass
med Birgitte Soojin, vokal

Denne herren med klarinetten må bare oppleves. 
GOD FORNØYELSE !