Tweet This
Back to All Events

Ashtanga Yoga - 12 ukers kurs MYNTE Yoga & Ernæring - Sandefjord

Ashtanga vinyasa yoga.
Nivå: 1-2
Kurset passer for deg som er ny til Ashtanga yoga og for deg som vil jobbe med teknikk. Selv om denne formen for yoga i utgangspunktet er en av de mest fysiske krevende kan den tilpasses alle nivåer. Det går fint å komme til dette kurset også for deg som har gjort Ashtanga tidligere. 
Timen baseres på ashtanga primary series og vil starte med fokus på oppvarmende solhilsener. Det er mye fokus på instruksjon av teknikk som vil hjelpe deg i å øke din styrke og bevegelighet, samt lære å fokusere inn mot din pust og bruk av kjernemuskulatur, som kan bedre din holdning. Jeg gir en noe forenklet tilnærming til Ashtanga yoga, med tradisjonelle elementer som pranayama, telling og mantras. Vi gjør så langt vi kan i serien, og øvelser tilpasses til deg og ditt nivvå.

INSTRUKTØR: Elisabeth Sørum
STED: Østerøyveien 31, Sandefjord, Yog4You.
Ta kontakt med meg for påmelding per e-post: mynteye@gmail.com. 
Tlf: 45814280
Påmeldingen er bindende, og du vil motta videre informasjon om betaling via e-post. Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon.

Later Event: January 24
QUIZ på Big Ben