Tweet This
Back to All Events

Orango /Støperiet Scene, Tønsberg - Supp: Mother Trudy

Orango slapp i januar sitt sjette album, «The Mules of Nana». Bandet har foredlet sitt særegne brygg av skitten bluesrock og vestkystharmonier, og plata fikk en strålende mottakelse. Etter releasekonserten på John Dee i februar har bandet turnert i Sverige, Tyskland og Norge. I

Siden comebacket i 2011 har Orango gitt ut fem album, og turnert non stop. Vi snakker groovy rock, tette vokalharmonier, null tull og et liveband som aldri skuffer. 

Orango er Hallvard Gaardløs (vokal og bass), Trond Slåke (vokal og trommer) og Helge Bredeli Kanck (vokal og gitar).

orangotheband.com
facebook.com/orangotheband

Mother Trudy (Oslo) ble dannet i 2016. Bandet lefler med retrorock fra de gyldne tiår, men får det til å høres både tidløst og friskt ut. Vi kan nevne Hellacopters, Zeppelin, Sabbath, The Who, Graveyard etc. Dere skjønner tegninga. Kanonbra og sultent liveband vi garantert får høre mye til og om i tiden framover. Kvartetten består av Vegar Bredeli Kanck (trommer), Alex Söderstedt (bass), Henrik Antonsson (gitar) og Andreas Restad (gitar og vokal). 

facebook.com/MotherTrudy

Billetter kr. 250
I salg via Tikkio
18 års aldersgrense
https://tikkio.com/tickets/3436-300917-orango-pa-stoperiet-tonsberg-support-mother-trudy