Tweet This
Back to All Events

Hanne & tenorer - Bølgen Kulturhus

– O`Helga natt

Norsk kulturlivs største suksess, målt i avisenes anmeldelser og pulikums begeistring: Det er den ekstreme virkelighet som har møtt Hanne Krogh og hennes opera-tenorers ferd gjennom advents-Norge. I år kommer hun med Vestfolds egen Marius Roth Christensen, selveste gullgutten på Den Norske Opera, og formidable Thomas Ruud, som nylig flyttet fra Berlin til nettopp Vestfold. Sammen med det entusiastiske koret Tunklang og et knippe av landets fremste musikere, blir det litt av en jul i Bølgen Kulturhus fredag 22. desember.

Aktører: Hanne Krogh
Thomas Ruud, Statsoperaen i Stuttgart.
Marius Roth Christensen, Den Norske Opera.
Tunklang, dirigent Jens Petter Mikkelsen.
Stein Austrud, kapellmester.
Tarjei Nysted, fiolin, perkusjon, harpe.
Stig Espen “Silvertone” Hundnes, trompet.