Tweet This
Back to All Events

Daniel Rama - Tønsberg Yoga

For English scroll down:
Endelig – helgen 29. September – 1. oktober får vi besøk av Kanadiske Daniel Rama!

Vet du ikke hvem han èr? Søk han opp på Google, Facebook og Instagram og la deg inspirere! 

Han er en svært så inspirerende yogi – med stor forkjærlighet for yoga og full yogisk livstil. Han bor for tiden på et Yoga Ashram på Bahamas, men reiser deler av året verden rundt for å dele sin erfaring, kunnskap og energi rundt yoga. Og for en energi!! 

Yogi Rama har bred erfaring innen diverse asanas (yogastillinger) og har da også en forkjærlighet for balanseøvelser og inversjoner (opp/ned øvelser) og spesielt håndbalanser. Jeg (Nina) møtte han i India i fjor – kunne ikke annet enn å bli svært så fascinert av denne, blide, varme og dedikerte yogien!

I denne forbindelesen setter vi opp en fullspekket helg med inspirerende yogaklasser, lærerike og inspirerende workshops og felles lunch. For å sette prikken over ìen avsluttes dagen med satsang. (meditasjon, mantras,forelesning)

Program:

Friday:
16.00 – 18.00 Yoga klasse / Asana class (Rama)
19.00 – 21.00 Satsang: meditasjon & mantra chanting (Nina/Nirvani)

Saturday:
08.00: Meditasjon (Nirvani)
09.00 – 11.00 Yoga (Rama)
11.00 – 13.00 LunchBreak
13.30 – 16.30 Workshop: Fordypning i inversjoner (opp/ned) Inversion Immersion (Rama)
17.00 Te/Fruit Break:
18.00 – 19.30 Satsang: meditasjon & mantra chanting (Nirvani)

Sunday:
08.00: Meditasjon (Nirvani)
09.00 – 11.00 Yoga Class (Rama)
11.00 – 13.00 LunchBreak
13.30 – 16.30 Workshop: Fordypning i inversjoner (opp/ned) Inversion Immersion (Rama)
16.30 – 17.30 Tea/Fruit break
17.30 – 18.30 Satsang: meditasjon & mantra chanting (Nirvani)

Pris inkl lunch/tea (NY PRIS!):

2000 Kr for hele helgen.
1000 Kr for èn dag
550 Kr for kun workshop
225 Kr for kun asana class

For påmelding: 
http://tonsbergyoga.no/yoga-immersion-weekend-yoga-fordypning-with-daniel-rama/

-----------------------------------------------------------------
English:
Finally - the 29.th of September to the 1.th of October we will be hosting the inspiring yogi Daniel Rama!

You dont know who he is? Search him on Google, Facebook and Instagram and be inspired!

He is a very inspiring yogi from Canada - with great love for yoga and full yogic life style. He currently lives on a Yoga Ashram in the Bahamas, but travels every year around the world to share his experience, knowledge and energy regarding yoga. What an energy!!

Yogi Rama has wide experience in various asanas (yoga positions) and he also have great passion for balance exercises and inversions (up/down exercises) and especially hand balances. I (Nina) met him in India last year, where we participated on a yogaretreat - I could not help, but to be so fascinated by this gentle and dedicated yogi!

Regarding his visit, we have set up a full-weekend program with inspiring yoga classes, educational and inspirational workshops and lovely vegetarian lunch. To really boost your energy and raise your vibratory level, we hav also set up evening Satsang`s for you Satsang consist of Meditation, mantras chanting and lecture. 

For signups visit: 
http://tonsbergyoga.no/yoga-immersion-weekend-yoga-fordypning-with-daniel-rama/

Later Event: September 30
Lørdagsjazz - Draaben Kulturbar