Tweet This
Back to All Events

Konsert med Tostrup Terrasse - Larvik Scene


REDNECK-FEST på Bryggeriet!

På lørdag får vi besøk av husbandet til den nye norske TV-serien Norske rednecks på bryggeriet. Det blir sørstats-stemning og fullt trøkk fra 21.00. Vi gleder oss!


Tostrup Terrasse kommer fra Horten i Vestfold og byr på egne låter i samme musikalske landskap som Hellbillies, Vassendgutane og andre i samme sjanger. Her snakker vi altså folkelig, fengende og garantert dansbar festmusikk!

Bandet består av rutinerte ringrever fra Hortensdistriktet. Bassist Roald Villesvik er mannen som skrev hitlåten "Det vakke min skyld" som gjorde Ole i´Dole Evenrud kjent og vokalist, gitarist og låtskriver Frank A. Tostrup har skrevet låter både til Plumbo og den amerikanske rockeren Gene Simmons fra KISS. Begge gutta, samt gitarist Roger Hannevig og trommeslager Odd Hyllene, har gjort det meste med de fleste i musikkmiljøet i Vestfold gjennom en årrekke og nå har de slått seg sammen for å servere egenskrevne låter som inviterer til feststemning og begersvinging!

Tostrup Terrasse ga i 2016 ut 4-spors EP'en "Halleluja" på alle digitale plattformer, og flere av låtene spilles jevnlig på radio. Bandet er også det nye husbandet i TV-serien "Norske Rednecks", som sendes på TV-kanalen MAX til høsten. I tillegg er gutta aktuelle med låten "Kjærtegn" som har release 15. juni.

Kr 150

Later Event: September 2
Pixel - Stallen Galleri & Cafe