Tweet This
Back to All Events

Foredrag med Stokke Historielag - Stokke Bygdetun

Løvet i bøkeskogen begynner så smått å skifte farge, og høsten er på vei. På onsdager holdes Bokemoa Café åpent i Bryggerhuset fra 11.30 - 14.30 og det holdes kurs og aktiviteter i regi av ulike lag og foreninger både på kvelds- og dagtid fremover. 

 

Lørdag 23 september er det duket for kåring av Stokkes beste hjemmebrygg, og stor Oktoberfest, og hele tunet dekkes av telt. Vi har dessverre ingen billetter igjen til arrangementet.

 

Museet har stengt dørene for sesongen, men åpner opp for omvisning av grupper etter nærmere avtale. Neste åpne søndag annonseres på vår Facebookside i anledning foreningen Flittige Henders årlige julesalgsmesse i november, og så blir det Gammeldags julemarked søndag 10/12.

 

Ta kontakt med oss på e-post, om det gjelder leie av lokaler, omvisninger o.l.

 

e-post : stokkebygdetun@altiboxmail.no

 

Vennlig hilsen

daglig leder

Signe Elise Hultgren