Tweet This
Back to All Events

Book of Love - Bølgen Kulturhus Larvik

Book of Love

«Book Of Love» er sammensatt av mange av de mest kjente kjærlighetssangene fra crossover-tradisjonen. Det er en vakker konsert med helt nye klassiske perler. Tor Endresen og Helge Jordal tar frem en rekke vakre tekster og låter sammen med Hilde Økland. De har laget et helt nytt format denne høsten, basert på deres nye album med samme navn : «Book Of Love». Her blir det et tidløst og episk landskap med kjent og kjært, men også mye helt nytt. Tor Endresen har sammen med Are Selheim komponert en rekke melodier som ikke tidligere er gitt ut, og nå er de endelig samlet på denne utgivelsen. Her er det sanger som har fått helt ny drakt, som «Rainsong» skrevet av Tor Endresen, og sanger som dere vil kjenne igjen, men nå med tekst, slik som «Svalbardtema» fra Orions Belte av Bøhren & Åserud.

Tor Endresen er kjent og kjær for de fleste, og her synger han sanger som ligger skreddersydd for sin stemme. At han også skriver musikk og tekster er dette prosjektet et godt eksempel på og det er en bred musikalsk palett han presenterer denne gang.

Helge Jordal er skuespilleren med ordet i sin hule hånd, og denne gangen skal han også synge. Vi har med oss Orions Belte med ny tekst basert på Longfellows dikt om Orion og han binder hele dette programmet sammen med en rekke tekster, som beskriver livet selv og blir til sider i «Book of Love».

Hilde Økland fra Austevoll har alltid sunget, og da hun traff Tor Endresen for noen år siden, ble resultatet dette albumet. Hun har en varm og vakker stemme, og sammen deler disse sangerne en sjelden sangglede. De synger blant annet the Prayer sammen, og i «Book Of Love», er det selvsagt mange duetter publikum kan fryde seg over.

Petter Anthon Næss er kapellmester og produsent og har med seg et knippe med musikere og er en bereist og musikalsk herremann som jobber med de fleste av de beste.