Tweet This
Back to All Events

Reverb Guitar Show 2017 - Best Western Horten Hotell

Reverb Guitar Show (RGS) er en salgsmesse hvor publikum vil finne frie og uavhengige butikker, produsenter, distributører og private utstillere. Her vil publikum finne det meste av det kjedebutikkene ikke lengre kan tilby. Alt fra kjente high-end merker, til mindre aktører som håndbygger sine godsaker. Det være seg alle typer gitarer, basser, forsterkere eller rekvisita. Det hele presentert av folk med lidenskap og kunnskap om det de driver med. RGS er også en møteplass for aktører og kunder fra hele landet. Vi ønsker å være med på å spre gleden ved alt som kan relateres til gitar, og fokusere på den positive relasjonen mellom alle som deler interessen for dette fabelaktige og ikoniske instrumentet.

Earlier Event: September 15
Fredagsquiz! - James Clark
Later Event: September 16
LørdagsMarked - Sentrum