Tilbake til alle arrangementer

Dancer - Bølgen Kulturhus Larvik

You can’t dance if…

You are not good looking
You are blind, or deaf or stupid
You are paraplegic or quadriplegic, have a visual impairment or you’re colour blind
You an idiot, demented, diseased, dumb or a dimwit
Instead you should spend your time watching the masters.
The skilled.
Those who know.
Like us.

Hva betyr det egentlig å være en danser? Bli med inn i Ian Johnsons unike og fengende danseunivers. En forestilling som rører og berører og viser at dans er for alle.  Hva er det med dans som gjør oss så levende? Hvem er det som kan kalle seg danser? Med fengende musikk fra Kylie Minouge til Nick Cave blir du revet med i forestillingen der en av Skottlands ledende funksjonshemmede artister utfolder seg på dansegulvet. Sammen med produsent og makker Gary Gardiner tar Ian Johnson deg med på en sjarmerende, latterlig og tankevekkende reise i dansens verden for å finne ut hva det egentlig betyr å være en danser.

Kulturhusleder Einar Schistad ved Nøtterøy Kulturhus så stykket på festivalen Edinburgh Fringe i fjor og falt pladask for det vakre, men såre uttrykket. Denne unike opplevelsen ville han dele med publikum i Vestfold og booket forestillingen på stedet.

«Dancer» gikk i fjor for fulle hus i Southbank Centre & Battersea Art Centre (London), Fierce Festival (Birmingham), The People Dancing Festival (Cardiff) og som en del av Made in Scotland Showcase at the Edinburgh Fringe 2016.

Produsert av: Ian Johnston, Gary Gardiner, Adrian Howells, Lucy Gaizely

Utøvere: Ian Johnston & Gary Gardiner

Senere arrangement: 11. september
Valgvake 2017 - Osberg Kulturhus