Tweet This
Back to All Events

Septemberjazz: Karin Krogh Trio - Bølgen Kulturhus Larvik

Septemberjazz: Karin Krog Trio

Karin Krog er norsk jazz’ førstedame. Tidligere i 2017 fylte hun 80 år og er en utøver uten sidestykke i sin sjanger. Ingen norske jazzsangerinner har som henne markert seg som en så allsidig og internasjonalt suksessrik utøver.

Det er derfor med en følelse av andektighet at Larvik vinylklubb inviterer til konsert med henne og musikalske venner, deriblant Staffan William-Olsson.

Hun startet sin karriere på den legendariske jazzklubben Penguin Club i Oslo der hun deltok på jam sessions med Kjell Karlsens sekstett i 1955, knappe 18 år gammel. I 1961 opptrådte hun på den aller første jazzfestivalen i Molde, og i 1964 ga hun ut sitt første soloalbum, nydelige By Myself. Hun har hatt et innholdsrikt liv som har ført henne til konsertscener langt utenfor Norges grenser, og hun har spilt med store navn som Dexter Gordon, Lester Bowie, Carla Bley og andre internasjonale størrelser, samt det meste som kan krype og gå av norske jazzmusikere; Jan Garbarek, Arild Andersen, Jon Christensen og mange, mange flere.

Velkommen til en kveld av de sjeldne!

Septemberjazz-tilbud!

Opplev både konserten med Karin Krog og Espen Eriksen Trio m/ Andy Sheppard for kun 445,- 
Billettkategori finner du når du trykker på «Kjøp billett» knappen.