Tweet This
Back to All Events

Stemmer fra Gokstad

STEMMER FRA GOKSTAD

SPILLES

DAGFORESTILLING FREDAG 1. SEPTEMBER KL. 12.15
FREDAG 1. SEPTEMBER KL. 18.00
LØRDAG 2. SEPTEMBER KL. 18.00
SØNDAG 3. SEPTEMBER KL. 18.00

GOKSTADHAUGEN ER ET MYSTERIUM. FRAM TIL GRAVEN BLE ÅPNET TRODDE MAN «GEIRSTAD-ALVEN» LÅ DER. MEN FUNNET VISTE AT PERSONEN MÅTTE VÆRE FRA EN ANNEN TID, OG HVEM KUNNE DET DA VÆRE?

EN YNGLING VAR DET NOK, FOR VESTFOLDER YNGLINGE-FYLKET FRAMFOR NOE ANNET. KANSKJE YNGLINGENRAGNVALD HÆIDUMHÆRE, VOGNSTYRER OG OLAVSSON. SØNN AV OLAV SOM FIKK SKALDEN TJODOLV FRA KVINE TIL Å FORFATTE HELE YNGLINGE-SAGAEN?  TIDEN STEMMER, OG MULIGENS KAN UTGRAVINGENE PÅ HEIMDAL SI OSS MER OMMAKTSENTERET FRA KAUPANGTIL HEIMDAL.

VI VIL VEL EGENTLIG IKKE FINNE NOE SVAR PÅ HVEM HAN VAR, MEN HAN KAN HA VÆRT DEN SISTE YNGLING. SIKKERT ER DET AT HAN JAKTET MED HAUK, HUNDER OG HESTER, SLIK BARE ADELSFOLK GJORDE.

20 UNGE TALENTER FRA EUROPA OG STELLA POLARIS’ FRILANERE OG FASTE STAB ER SAMLET I SANDEFJORD UNDER LEDELSE AV PER SPILDRA BORG. MED UTGANGSPUNKT I MYSTERIET RUNDT GOKSATHAUGEN SKAPER DE SAMMEN EN FORESTILLING SOM ER INSPIRERT AV TIDLIGERE TIDERS MYTER OG HISTORIE. FORESTILLINGEN ER SPEKTAKULÆR OG FARGERIK, OG PASSER FOR ALLE FRA 7 TIL 100 ÅR.

VI ØNSKER ALLE VELKOMMEN TIL EN STORSLÅTT OPPLEVELSE!

IDÉ OG REGI: PER SPILDRA BORG
MUSIKK: JO BERGER MYHRE, ALEXANDER BOSRUP KARLSEN, MARCIN STYBORSKI OG GABRIEL KLINGEN BORG

FORESTILLINGEN SPILLES UTENDØRS PÅ GOKSTADHAUGEN

BILLETTER KR. 250,-
STUDENT/HONNØR 150,-
GRATIS FOR BARN UNDER 12 ÅR

BILLETTER SELGES I DØREN
FORHÅNDSBESTILLING PÅ TELEFON 33 36 17 94