Tweet This
Back to All Events

Klovner i Kamp - Foynhagen

Det er med stor stolhet vi for 4.gang kan presentere Klovner i kamp i Foynhagen! Dette har blitt en tradisjon!
Gutta kommer tilbake med den samme sinnsyke energien og lover å levere til 20 i stil!

"For et trøkk det er her i Tønsberg!" uttaler gjengen etter hver konsert i Foynhagen

Klovner i Kamp eller KiK er en hiphop gruppe fra Tåsen i Oslo som ble for alvor kjent i det norske kulturlivet på grunn av deres norske raptekster, noe de både fikk Spellemannsprisen for og Edvardsprisen. Gruppen ble startet i 1994 av Dr. S og Alis, men ble utvidet med to medlemmer og består i dag av de fire medlemmene Aslak Hartberg «Alis», Sveinung Eide «Dr. S», Esben Selvig «Dansken» og Thomas Gullestad «DJ Goldfinger / Fingern». Gruppen var aktive fra 1994 til 2006, men hadde en gjenforeningskonsert på Sentrum Scene i 2013.

Etter konserten blir det Afterparty på The Sense!