Tweet This
Back to All Events

Cirkus Arnardo - Hovlandbanen, Larvik

VELKOMMEN TIL VÅR MAGI

- I 2017 settes publikum i fokus med magiske opplevelser på rekke og rad, sier Arild Arnardo, direktør for Cirkus Arnardo - som også i år er landets eneste store cirkus på turné.

Cirkus Arnardo entrer manesjen med en helt ny forestillling der ingen publikumsdeltagere vil sitte mer enn 10 meter fra cirkusringen. Som landets eneste store cirkus på turné i 2017 vil fokuset være å gi oppmøtte tilskuere, både store og små, magiske opplevelser som forblir i minnet året – og livet – ut.
Showet vil karakteriseres av variasjon og kvalitet skjenket av talentfulle artister og ansatte fra 15 ulike nasjoner. Publikum vil blant annet kunne bevitne livlig akrobatikk i klassisk stil, vågale trapesartister, dristige luftakrobater samt musikalsk klovneunderholdning.

Stig inn i vår verden som lar deg omsluttes av vidunderlighet, glede og fortryllende øyeblikk. Forestillingen varer i 2 timer, med en kort pause midt i. Så velkommen til vår magi.

Earlier Event: August 5
Klovner i Kamp - Foynhagen
Later Event: August 5
Klovner i Kamp - Foynhagen