Tweet This
Back to All Events

Over Rakke - Bølgen Kulturhus Larvik

Over Rakke

Hvordan overlever man sin første båt?

Bendik og Agnete vil ha båt. Vennene deres, Lars og Mona, trives så godt på sjøen om sommeren. Men det er ikke lett å ha båt når man aldri har hatt det før. For når skal man vri om kjølevannshendelen? Hvordan fortøyer man? Og hvordan vet man hvor det er skjær? Dessuten vil Lars og Mona dra over Rakke for det så mange fine steder i den retningen. Men er ikke det farlig? Er det ikke store bølger og mange skjær der? Hva hvis motoren stopper?

Over Rakke handler om å leve sammen og å leve opp til drømmene man har om livet og kravene livet stiller. Men først og fremst er det en forestilling om båt og om jakten på det perfekte båtlivet.

Av: Rune Belsvik
Skuespillere: Sondre Hinze, Liv Neslowe, Line Kaupang, Anders Gjønnes
Regi: Lars Harald Maagerø