Tweet This
Back to All Events

Den Gode Hensigt Sommermusikalen 2017 - Kirkeparken

Vi ønsker velkommen til årets sommermusikal med Tor Erik Gunstrøm, Elin Sogn, Fridtjov Såheim, Ellen Nikolaysen, Cecilie Schilling, Yngve F Kristiansen, Kristoffer Grua Pedersen og 70 lokale aktører. 

Den Gode Hensigt handler om livet på strandstedet Svelvigen i år 1812. Med skråblikk og humor blir vi kjent med Sjøbatteriet som er utstasjonert i Svelvigen for å trygge innseilinga til Drammen, en iherdig overtollbetjent, hans nye husholderske, ekteparet som driver Svelvigens største skjenkested; Revehiet, samt mange flere. Det loves mye moro i årets utgave. 

Forestilling kl 20.00 30.08, 31.08 og 02.09, samt forestillinger kl 18 og 21.00 den 01.09
Bill. www.ticketmaster.no og Kiwi Bjørnstad

Velkommen til Svelvik :-)

Earlier Event: September 1
Stemmer fra Gokstad
Later Event: September 1
Åpning av The Note - Café & musikkbar