Tweet This
Back to All Events

TO RUSTNE HERRER - Raadhuset, Åsgårdstrand

RAADHUSET, ÅSGÅRDSTRAND Ole Paus og Jonas Fjeld er tilbake som To rustne herrer etter fullt hus og stormende jubel i Bakkenteigen kulturhus sist høst. Ole Paus har vært stamgjest på Raadhuset i Åsgårdstrand flere somre på rad. Denne sommeren er intet unntak, og Ole ville gjerne ha med seg sin musikalske kompis Jonas Fjeld til denne perlen av et konsertsted! Mye har skjedd siden 1996. Blant annet har vi fått mobiltelefoner, internett og strømming av musikk. Men det hindrer ikke to av Norges ubestridte musikalske storheter fra å tørke støv av gamle sanger og gitarer. I tillegg er duoen allerede i gang med å skrive nye sanger sammen. Hver for seg har de bak seg eventyrlige karrierer og har sunget seg inn i den norske folkesjela. Og begge har de fått bekreftet sin posisjon som landets største låtskrivere gjennom nytolkningene i «Hver gang vi møtes» på TV2. Velkommen til en strålende aften med to rustne herrer som ønsker å røre, få deg til å le, gråte og klaske hendene sammen i ren begeistring – hvis helsa holder