Tweet This
Back to All Events

Gratis utekino i Lystlunden - Nordisk Film Kino Horten


Hold av datoen :D Horten Kino inviterer til utekino i den flotte parken vår hvor vi skal vise filmen som vant 7 Golden Globes og 6 Oscarer! La La Land er en film om å følge drømmene sine og vi ønsker, sammen med Teatergruppen Masken, dere hjertelig velkommen til en kveld i parken hvor vi fokuserer akkurat på dette! Om filmen: LA LA LAND begynner på samme måte som alt begynner i L.A.: På motorveien. Det er her Sebastian (RYAN GOSLING) møter Mia (EMMA STONE), med hissig tuting i en trafikkork. Begge to drømmer om de nesten umulige håpene som er karakteristiske for byen: Sebastian forsøker å få folk til å bry seg om tradisjonell Jazz i det 21. århundret, Mia ønsker å bli skuespillerinne og klare bare én uforstyrret audition. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri kunne gjort på egenhånd. Spranget de begge tar, mot hverandre og mot sine artistiske drømmer, skaper en henførende filmatisk verden i La La Land - en verden som med lys, farge, lyd, musikk og ord drar oss med inn i ekstasen fra lykken vi jakter på og sorgen over kjærligheten vi aldri kommer over. Medvirkende: Emma Stone, Ryan Gosling Mer informasjon om kvelden og tidspunkt kommer. Velkommen! :D

Earlier Event: August 19
Fotografiets dag 2017 - Preus museum