Tweet This
Back to All Events

Sensommer - Gamle Ormelet


11.08.2017 - 19:30 


12.08.2017 - 19:30 


18.08.2017 - 19:30


19.08.2017 - 19:30

 

 

 

I august 2017 setter et drømmelag av kunstnere opp en unik forestilling på Tjøme i Vestfold. Gamle Ormelet feirer 25 år som kulturscene og «Sensommer» er deres jubileumsforestilling. Ved å integrere musikk, teater, film og billedkunst skal «Sensommer» gjenspeile variasjonen av kulturuttrykk og assosiasjonene om et norsk sommerparadis, som dette stedet representerer.

8 anerkjente kunstnere har gått sammen for å utvikle denne spesielle forestillingen: Johannes Joner, Morten Lorentzen, Knut Reiersrud, Espen Beranek Holm, Claudia Scott, Torbjørn Morvik og Tor Arne Moen. Alle fremragende i sin disiplin, og sammen utgjør de et eksepsjonelt kvalitetssikkert lag.

«Sensommer» er en musikalsk scenefortelling om en sommerforelskelse. To mennesker treffer hverandre igjen sent i livet. Hun har vært der og drevet sommerpensjonatet sitt hele tiden, mens han nå har blitt uhelbredelig syk og vender tilbake for å gjenoppsøke sin barndoms landsted en siste gang. De hadde en sommerflørt den gangen de var unge, og nå oppdager de hverandre igjen og blir hjelpeløst fortapt i hverandre. Både kjærligheten og varmen tar alle kreftene fra dem i en intens og febril sommer. Til slutt er det august og oppbrudd og høst i luften.

I «Sensommer» flyter årstider og det menneskelige liv sammen i en dypere helhet. Sol, sjø, svaberg, lidenskap og vemodet ved at alt er forgjengelig, ikke minst den norske sommeren… 

Les mer om forestillingen her:

https://issuu.com/hg-9/docs/sensommer2017?e=19530043%2F39870777