Tweet This
Back to All Events

Sandar Cupen - Norges største helgeturnering i fotball for gutter og jenter 9-19 år


Start date: 8/11/17
Last day to register teams: 5/14/17
Last day to register players: 8/11/17

Velkommen til påmeldingssiden for Sandarcupen 2017. NB! Hvis dere er usikre på antall deltagere som skal være med, registrer et ca. antall. Dere kan endre antall frem til 31. mai 2017. Ut i fra erfaring er det flere klubber som melder seg på som ikke melder på lag. Vi vil gjøre oppmerksom på at man også må melde på hvert lag innenfor hver klubb og ikke bare klubben selv. Det samme gjelder tjenester og deltagerkort. Dette må også velges for hvert lag som meldes på. Hvis ikke dette gjøres vil ikke påmeldingen være gyldig. Problemer? Kontakt direkte på 917 71 722 For dommere må dere logge inn med FIKS brukernavn og passord

Earlier Event: August 5
Klovner i Kamp - Foynhagen
Later Event: August 11
Valentourettes - Foynhagen