Tweet This
Back to All Events

Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen - Engø Gård

Dette er nye ansikter på Engø Gård, og vi gleder oss til å ta imot dem og deg til en fantastisk hagekonsert i skjærgården!

Program

Kl. 17.00 – Innslipp på konsertområdet. Det vil være enkel servering av mat og drikke tilgjengelig.
Kl. 18.00 – Konserten starter.

På konsertområdet, gressplenen foran Engø Gård sin restaurant med utsikt til Grimestadbukten, blir det satt opp begrenset med sitteplasser, alle konsertgjester anbefales derfor å ta med egen stol og klær etter værforholdene.

Pris

Billetter koster kr. 350,- pr. stk inkl. avgifter.

Billetter til konserten kan kjøpes direkte fra Engø Gård, kontakt informasjon nederst på siden, eller via Ticketmaster på nett; billettsalg på nett er ikke tilgjengelig for øyeblikket.
Vi gjør oppmerksom på at alle salg er gjeldene, det er ikke mulig å forhånds reservere billetter. 

Oppholdspakke inkludert billetter, 4-retters meny, overnatting og frokost tilbys fra kr. 2.445 pr. person i dobbeltrom. Kan bestilles via resepsjon eller direkte på nett; klikk her.

Servering

Lunsj serveres disse dagene med bordsetning kl. 12.00 og kl. 15.00.
Vi gjør oppmerksom på at alle bordreservasjoner gjelder for 2 timer, og ber om hensyn til at det er andre gjester som skal benytte bordet ved neste servering. 

Middag serveres denne dagen med bordsetning etter konserten, vi serverer en 4-retters gourmetmeny til dette arrangementet, prisen er kr. 845,- pr. person. Bord i restauranten vil kun være tilgjengelig for konsertgjester denne dagen.

Det serveres ikke Afternoon Tea på konsertdagen.

På konsertområdet vil det være enkel servering av mat og drikke fra kl. 17.00.

Litt om Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen

Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er begge kjente navn i Norge og de har begge en lang musikk karrier bak seg. 

Jørn Hoel, norsk sanger, gitarist og komponist, han er Norges Soul-crooner No.1. og han synger like særpreget og sensuelt på Tromsø dialekt som på engelsk. Han har et like godt grep om sine slagere fra 80-tallet som den latinamerikanske musikken, til tross for at han ikke er latinamerikaner selv, men... fra Nordens Paris.

Steinar Albrigtsen er en av Norges mest folkekjære artister. Steinar gjorde countrymusikken stuerein langt utenfor det tradisjonelle countrypublikumet da han i 1990 slo gjennom med Alone too long, en perle av et countryalbum. Steinar har besøkt hver avkrok av landet, både før og etter gjennombruddet som plateartist. Repertoaret spenner over mange sjangere, fra rockabilly via country til jazz … og mer. Men som regel har Steinar minst én fot godt plantet i amerikansk musikk.