Tweet This
Back to All Events

Spillelista - de viktige sangene - Teaterhuset Munken


Etter fjorårets suksess med Spillelista - Larviksfolk deler sine beste musikalske minner, er Scenegal tilbake med en ny runde av Spillelista-konseptet. Bli med på en kveld i Teaterhuset Munken, fylt med nye gode historier og musikken som hører til. Uansett alder så har musikk en viktig rolle i de flestes liv. Vi knytter musikken til både de små hverdagsminnene og de store avgjørende øyeblikkene, enten det er topp 40 hits eller hits fra 40 år siden. Det er disse sangene og disse historiene Scenegal har samlet inn og formidler, når de med fire sangere og live band setter opp konsert-forestillingen «Spillelista - de viktige sangene».

Produsert av Scenegal
Vokalister: Hedda Aronssen, Liv Neslowe, Anders Gjønnes, Magnus Brekke Aalbu Band: Oliver Hardaker, Monika Sik Holm, Søren Hunskaar, Gabriel Klingen Borg. Visuelt - Bilde/Video: Eskil von Hanno

www.scenegal.no

Anbefales hvis du liker: god musikk i ny innpakning

Arrangør: Scenegal

Earlier Event: July 12
Kim Larsen & Kjukken - Foynhagen
Later Event: July 13
Jethro Tull - Foynhagen